Bedrijven

Met zonne-energie werkt u op een aantrekkelijke manier aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Zonne-energie is goed voor mens, milieu én voor de omzet en het rendement van uw bedrijf. Bedrijven die investeren in zonne-energie kunnen gebruik maken van subsidie en grote fiscale voordelen.

 

Hellosun verzorgt de installatie van zonne-energiesystemen bij bedrijven. Wij: 

  • adviseren,ontwerpen, leveren, monteren en zorgen voor een turnkey-oplevering.
  • zorgen voor passende financiering.
  • zorgen voor een passende verzekering.

 

Maatwerk
Zonne-energiesystemen voor bedrijven zijn vrijwel altijd maatwerk. De systemen zijn geschikt voor  hellende en platte daken van bijvoorbeeld bedrijfspanden, winkelcentra en agrarische bedrijven. 

De zonne-energiesystemen kunnen niet op ieder dak geplaatst worden.  Voor sommige platte daken zijn de energiesystemen te zwaar. Dit heeft te maken met de Europese veiligheidsnormen voor regen- en sneeuwbelasting. Speciaal voor deze daken heeft Hellosun een oplossing:  het zonne-energie-optop-systeem.

PV-privé
Wilt u uw medewerkers stimuleren om over te stappen op duurzame energie? Maak dan gebruik van PV-privé. Met PV-privé kunnen uw medewerkers profiteren van grootschalige inkoopkortingen. Zonne-energie wordt hiermee nóg rendabeler dan het al is!