Particulieren

 

Hellosun levert complete zonne-energiesystemen aan particulieren. U kunt kiezen uit pakketten van verschillende grootte, variërend van 3 tot 30 panelen. Ook organiseren wij samen met onze partner uw BTW teruggaaf op de aanschaf van uw zonnepanelen. 
 

Pakketten
De zonne-energiepakketten van Hellosun bestaan uit zonnepanelen, een omvormer, een montagesysteem en aansluitmateriaal. De pakketten zijn inclusief installatie. U kunt de zonnepanelen ook zelf plaatsen. De kosten voor de pakketten zijn dan lager.


Maatwerk

Heeft u wensen die afwijken van de standaard pakketten? Hellosun biedt ook pakketten op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor advies.

 


Individueel of collectief

U kunt veel geld besparen door collectief in te kopen. Bijvoorbeeld samen met uw buren, of met uw Vereniging van Eigenaren. Hellosun verzorgt de collectieve inkoop en onderhandelt namens u voor de voordeligste prijs.

 


Wilt u zonnepanelen, maar kent u niemand met wie u samen kunt inkopen? Meld u dan toch aan bij Hellosun! Wij brengen individuele particulieren bij elkaar, zodat u toch gebruik kunt maken van collectieve korting.